Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 300ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 240g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pomidory | 680g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |