Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 18g |
![]() |
|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Imbir | 6g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Melon | 300g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 750ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 20g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 400g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 80g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |