Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 1050g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 1000ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Ogórek | 160g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 90g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 130g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |