Składniki rozdrabniamy na drobno i miksujemy.
Autor: qba100
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 170g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 170ml |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 16g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 250g |
![]() |