Do miski dodać oliwę, ocet oraz płatki chilli. Następnie włożyć piersi z kurczaka i wetrzeć marynatę. Smażyć na średnim ogniu. Postawić wodę w dużym garnku, przygotować warzywa i ugotować w wodzie przez około 3 minuty. wyciągnij warzywa, odmierz około 1/2 szklanki wody z garnka do blendera, dodaj miętę, ocet (2 łyżki), oliwę i sól morską, zmiksuj na jednolitą masę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka do hamburgera z sezamem | 106g |
![]() |
|
Bób | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 20g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 138g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 120g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 200g |
![]() |
|
Mięta suszona | 30g |
![]() |
|
Musztarda | 40g |
![]() |
|
Ocet winny | 10g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 90g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 36g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 10g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 85g |
![]() |
|
Szparagi | 300g |
![]() |