Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Kroimy składniki, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi przyprawami i mieszamy ze szpinakiem. Podajemy z chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 660g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 220g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Rodzynki | 37g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |