Zmiksuj wszystko w blenderze
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 150g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |