Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 40g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 80g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 240g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 220g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |