Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 52g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 320g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Pomidory | 680g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Woda | 1000ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 300g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 200g |
![]() |