Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 280g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 1200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kalafior | 500g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 64g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 980ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 120g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |