Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 480ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 70g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |