Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 720g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 200g |
![]() |
|
Cukier biały | 4g |
![]() |
|
Cynamon | 16g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 10g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 340ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 40ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 160g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 10g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |