Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 460g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier | 20g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 200g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 60g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 515ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 144g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |