Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 60g |
![]() |
|
Gruszka | 280g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 400g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 40g |
![]() |