Produkty



Nazwa Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcz [g] Błonnik [g] Kalorie
Majonez lekki (light) 37   101 0.6 9 27 0 281
Mak niebieski 24   229 20.1 24.7 42.9 20.5 524
Makaron bezjajeczny pszenny 39   81 11 77.6 1.6 2.4 363
Makaron czterojajeczny, pszenny 53   50 13.2 78.3 3.4 2.6 391
Makaron dwujajeczny, pszenny 62   49 12 76.8 2.6 2.6 373
Makaron kukurydziany 37   187 5.5 79 0.8 0 345
Makaron penne (pełnoziarnisty) 117   34 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron pełnoziarnisty 132   36 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron ryżowy 74   82 6.8 83 0.7 0 365
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 128   26 15 58 3.2 9.5 301
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy 40   117 7.5 76 1.8 2.3 345
Makaron z ciecierzycy 8   88 20 50 5.8 14 304
Makrela, wędzona 113   182 20.7 0 15.5 0 222
Makrela, świeża 19   211 18.7 0 11.9 0 181
Malina 108   43 1.3 12 0.3 6.7 42
Mandarynki 104   32 0.6 11.2 0.2 1.9 45
Mango 85   141 0.8 15 0.4 1.6 63
Marchew 228   13 1 8.7 0.2 3.6 33
Marchew mrożona 56   34 0.9 7.8 0.2 3.2 30
Marchew z groszkiem mrożona 66   50 2.6 10.4 0.3 4 46
Podane wartości odżywcze dotyczą 100g produktu.



×