Produkty



Nazwa Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcz [g] Błonnik [g] Kalorie
Majonez lekki (light) 38   101 0.6 9 27 0 281
Mak niebieski 24   229 20.1 24.7 42.9 20.5 524
Makaron bezjajeczny pszenny 39   81 11 77.6 1.6 2.4 363
Makaron czterojajeczny, pszenny 53   50 13.2 78.3 3.4 2.6 391
Makaron dwujajeczny, pszenny 62   49 12 76.8 2.6 2.6 373
Makaron kukurydziany 37   186 5.5 79 0.8 0 345
Makaron penne (pełnoziarnisty) 116   34 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron pełnoziarnisty 133   34 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron ryżowy 74   82 6.8 83 0.7 0 365
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 128   26 15 58 3.2 9.5 301
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy 38   117 7.5 76 1.8 2.3 345
Makaron z ciecierzycy 8   88 20 50 5.8 14 304
Makrela, wędzona 112   180 20.7 0 15.5 0 222
Makrela, świeża 19   212 18.7 0 11.9 0 181
Malina 107   43 1.3 12 0.3 6.7 42
Mandarynki 103   33 0.6 11.2 0.2 1.9 45
Mango 86   141 0.8 15 0.4 1.6 63
Marchew 225   14 1 8.7 0.2 3.6 33
Marchew mrożona 56   35 0.9 7.8 0.2 3.2 30
Marchew z groszkiem mrożona 65   51 2.6 10.4 0.3 4 46
Podane wartości odżywcze dotyczą 100g produktu.



×