Produkty



Nazwa Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcz [g] Błonnik [g] Kalorie
Majonez lekki (light) 38   101 0.6 9 27 0 281
Mak niebieski 24   235 20.1 24.7 42.9 20.5 524
Makaron bezjajeczny pszenny 40   84 11 77.6 1.6 2.4 363
Makaron czterojajeczny, pszenny 55   52 13.2 78.3 3.4 2.6 391
Makaron dwujajeczny, pszenny 64   51 12 76.8 2.6 2.6 373
Makaron kukurydziany 38   191 5.5 79 0.8 0 345
Makaron penne (pełnoziarnisty) 121   34 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron pełnoziarnisty 137   36 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron ryżowy 77   84 6.8 83 0.7 0 365
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 132   26 15 58 3.2 9.5 301
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy 39   120 7.5 76 1.8 2.3 345
Makaron z ciecierzycy 9   91 20 50 5.8 14 304
Makrela, wędzona 116   187 20.7 0 15.5 0 222
Makrela, świeża 20   215 18.7 0 11.9 0 181
Malina 114   46 1.3 12 0.3 6.7 42
Mandarynki 109   32 0.6 11.2 0.2 1.9 45
Mango 87   143 0.8 15 0.4 1.6 63
Marchew 236   15 1 8.7 0.2 3.6 33
Marchew mrożona 60   35 0.9 7.8 0.2 3.2 30
Marchew z groszkiem mrożona 68   52 2.6 10.4 0.3 4 46
Podane wartości odżywcze dotyczą 100g produktu.



×