Produkty



Nazwa Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcz [g] Błonnik [g] Kalorie
Majonez lekki (light) 38   100 0.6 9 27 0 281
Mak niebieski 24   234 20.1 24.7 42.9 20.5 524
Makaron bezjajeczny pszenny 40   83 11 77.6 1.6 2.4 363
Makaron czterojajeczny, pszenny 55   51 13.2 78.3 3.4 2.6 391
Makaron dwujajeczny, pszenny 64   50 12 76.8 2.6 2.6 373
Makaron kukurydziany 38   189 5.5 79 0.8 0 345
Makaron penne (pełnoziarnisty) 120   34 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron pełnoziarnisty 136   36 15.2 68 1.3 6.2 332
Makaron ryżowy 77   82 6.8 83 0.7 0 365
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 132   26 15 58 3.2 9.5 301
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy 40   119 7.5 76 1.8 2.3 345
Makaron z ciecierzycy 8   91 20 50 5.8 14 304
Makrela, wędzona 116   186 20.7 0 15.5 0 222
Makrela, świeża 20   214 18.7 0 11.9 0 181
Malina 112   46 1.3 12 0.3 6.7 42
Mandarynki 107   32 0.6 11.2 0.2 1.9 45
Mango 86   143 0.8 15 0.4 1.6 63
Marchew 233   15 1 8.7 0.2 3.6 33
Marchew mrożona 58   35 0.9 7.8 0.2 3.2 30
Marchew z groszkiem mrożona 67   52 2.6 10.4 0.3 4 46
Podane wartości odżywcze dotyczą 100g produktu.



×