1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 200g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 270g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |