Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 960g |
![]() |
|
Burak | 800g |
![]() |
|
Cebula | 105g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 400g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 330g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 312g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 40g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Masło klarowane | 15g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 174g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 5g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |