Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
Cebula | 860g |
2,03 zł
(3,78 zł) |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
0,10 zł
(5,99 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Hummus z chilli | 40g |
1,50 zł
(2,99 zł) |
|
Imbir | 7g |
0,20 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Jarmuż | 500g |
13,98 zł
(13,98 zł) |
|
Kalafior | 2640g |
43,96 zł
(49,95 zł) |
|
Kapusta biała | 4500g |
8,54 zł
(11,38 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
13,04 zł
(13,41 zł) |
|
Marchew | 690g |
2,11 zł
(2,29 zł) |
|
Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
0,06 zł
(1,29 zł) |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
Papryka czerwona | 240g |
4,40 zł
(10,99 zł) |
|
Passata pomidorowa | 2100g |
17,97 zł
(17,97 zł) |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
0,00 zł
(2,29 zł) |
|
Pieprz czarny | 1.5g |
0,13 zł
(1,79 zł) |
|
Pietruszka, korzeń | 540g |
4,48 zł
(4,98 zł) |
|
Por | 280g |
4,86 zł
(7,98 zł) |
|
Sól himalajska | 17g |
0,17 zł
(3,49 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |