1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 210g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Groszek zielony | 75g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kasza jęczmienna, pęczak | 45g |
![]() |
|
Kumin (kmin rzymski) | 1g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 6g |
![]() |
|
Papryka ostra (mielona) | 1g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 50g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 50g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 15g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |