1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 740g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.8g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Jarmuż | 1000g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1400g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 540g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.8g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.04g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 540g |
![]() |
|
Por | 560g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 4g |
![]() |