Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |