Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 28g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 380g |
![]() |
|
Rukola | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 105g |
![]() |
|
Schab pieczony | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |