Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 125g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 225g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Masło | 8g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 385g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |