Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
1. Wymieszaj składniki
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |