Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 165g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 35g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Rukola | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Schab pieczony | 20g |
![]() |
|
Sok z buraków | 75g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |