Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |