Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Cebula | 350g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |