Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 750g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 120g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 1g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 1g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 500g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 125ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |