1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 540g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 195g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Musli z rodzynkami i orzechami | 75g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Sok jabłkowy | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |