Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 290g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Limonka | 300g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 65g |
![]() |
|
Mąka gryczana | 45g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 720g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Truskawki | 50g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |