Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 1g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 212g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Ksylitol | 5g |
![]() |
|
Malina | 70g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 50ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka ziemniaczana | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |