Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 75g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 250g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 16g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Limonka | 12g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 400ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pasta curry (czerwona) | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszona kolendra | 1g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Woda | 690ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |