Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |