1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 10g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 350g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 176g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 320g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |