Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 130g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Masło | 8g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 425g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |