Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 500g |
13,98 zł
(13,98 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Masło orzechowe | 15g |
0,53 zł
(11,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
2,28 zł
(9,49 zł) |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 30g |
0,75 zł
(2,49 zł) |
|
Ogórek | 40g |
0,27 zł
(3,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
Pestki dyni | 10g |
0,40 zł
(3,99 zł) |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
2,79 zł
(3,49 zł) |
|
Płatki owsiane | 40g |
0,26 zł
(3,29 zł) |
|
Rukola | 60g |
3,59 zł
(5,99 zł) |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
1,43 zł
(4,29 zł) |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |