1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |