1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 390g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 48g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 205g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 135g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok z buraków | 150g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |