Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 100g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |