Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
Bakłażan | 200g |
2,22 zł
(4,99 zł) |
|
Czosnek | 8g |
0,35 zł
(2,19 zł) |
|
Dynia | 110g |
0,88 zł
(11,99 zł) |
|
Groch, nasiona suche | 22g |
0,15 zł
(2,69 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 7g |
0,20 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Jaja kurze całe | 120g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
Kasza jaglana | 75g |
0,73 zł
(3,39 zł) |
|
Marchew | 40g |
0,12 zł
(2,29 zł) |
|
Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
0,19 zł
(1,29 zł) |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
0,25 zł
(2,49 zł) |
|
Natka pietruszki | 32g |
2,80 zł
(4,38 zł) |
|
Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
0,22 zł
(10,99 zł) |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
0,33 zł
(2,49 zł) |
|
Por | 70g |
1,21 zł
(3,99 zł) |
|
Sok cytrynowy | 12g |
0,32 zł
(5,29 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
1,23 zł
(6,99 zł) |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |