Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 460g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 310g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |