1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły mrożone | 450g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Kasza jęczmienna, pęczak | 120g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 80g |
![]() |
|
Wołowina, polędwica | 200g |
![]() |