Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 40g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 70g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 70g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |