Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |