1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona dyni | 10g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 150g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 0.1g |
![]() |