Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 20g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 480ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |