1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 200g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |