Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brokuły | 300g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czekolada deserowa | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 112g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 400g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 4g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 220g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Siemię lniane | 10g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |