Bataty obrać i pokroić w cienkie słupki. Zmieszać z sokiem z cytryny i z oliwą, doprawić solą i pieprzem. Nieobrane ząbki czosnku rozgnieść nożem i położyć z batatami na blasze. Piec na blasze wyłożonej papierem do pieczenia w temp. 180 stopni przez około 40 minut, aż będą miękkie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bataty | 460g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 530g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 54g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 40g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 45g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Truskawki | 50g |
![]() |