Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Zmiksuj banana z mlekiem i wlej do szklanki , możesz udekorować
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cukinia | 600g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 230g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 36g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 400g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 1g |
![]() |
|
Sok pomidorowy | 230g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 1g |
![]() |